Välkommen till våra fantastiska golfbanor 2019

Företagsgolfen har som ambition att erbjuda en golfupplevelse utöver det vanliga. Förutom spelformen, greensome, som i sig ger en lagkänsla och dessutom extra förstärkt med en bästboll Där ni spelar med det andra greensome laget på samma starttid) skapa en trevlig upplevelse.

Valet av golfannläggning är mycket väsentligt för att få denna golfupplevelse där bankvalité, klubbhus, restaurang, drivingrange
samt inte minst bemötandet är det som skapar upplevelsen.

Flera partners har önskat ett mer kompakt spelschema så  iår gör vi därför en konsolidering av spelplatser på Sveriges absolut bästa banor! 

Känns riktigt spännande med fler lag på varje kvalplats. Fullt & festligt! 

Här kan du boka / anmäla dig 
Du får bekräftelse direkt till det pass du anmält dig till. Bekräftad anmälan är en garanti för spel på bokad dag.

 
 
 

Våra spelplatser 2019

Barsebäck Golf & Country Club räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar. Redan på 1980-talet fastslog Jack Nicklaus, en av golfhistoriens mest berömde och meriterade golfare Barsebäcks vackra läge och golfbanornas höga kvalitet.

Sedan dess har mycket hänt! Det har under årens lopp arrangerats 13 Europatourtävlingar och spelare som Annika Sörenstam, Nick Faldo och Colin Montgomery har alla instämt i Jack Nicklaus beröm. 2003 var Masters Course på Barsebäck värd för Solheim Cup.

Arlandastad Golf

Välkommen till  Arlandastad Golf, spelplatsen för i Företagsgolfen 2019. Anläggningen har tillsammans med Företagsgolfen varit Kvalbana och Semifinalplats i över tio år.

Kvalité & Service är våra ledord och jag ser fram emot att se er igen 2019.

Urban Hornberg

www.arlandastadgolf.se

 

Halmstad Golfklubb

Halmstad Golfklubb bildades 1930 och återfinns sedan 1938 i vackra Tylösand. Idag har Halmstad Golfklubb cirka 3200 medlemmar och varje år spelas ungefär 70.000 golfrundor på våra banor. Norra banan är en riktig mästerskapsbana och har stått värd för Solheim Cup och ett antal europeiska mästarskap. Södra banan är en dold pärla för många och är den bana som medlemmarna spelar till största del. Vår restaurang har tre år i rad utsetts till Sveriges bästa golfrestaurang. Varmt välkomna till Halmstad Golfklubb. 

www.hgk.se

 

Kristianstads Golfklubb

Kristianstads Golfklubb bildades 1924 och är en av landets äldsta golfklubbar, anläggning har fantastiska träningsområden samt två högklassiga 18-hålsbanor av olika karaktär, där Åhus Östra (gamla banan) genomgick en helrenovering designad av Pierre Fulke & Adam Mednickson 2016/2017 och blev rankad som Sveriges femte bästa bana & Nordens åttonde bästa bana av Golf Digest 2018.

www.kristianstadsgk.com